Back up online

Bestanden back-up

Bestanden back-up Bestanden back-up is een webbased oplossing waarmee je op een eenvoudige manier je bestanden op een veilige manier kunt opslaan in het datacenter van Daxis-ICT. Er wordt een software pakket geïnstalleerd op het platform waarvan de bestanden moeten worden geback-upt. De bestanden worden op een veilige manier over het Internet in ons datacenter opgeslagen.

Server back-up

Veeam vormt dat basis van het Server back-up systeem. Veeam maakt een volledige back-up van je virtuele server op locatie en kan deze back-uppen op een lokaal opslagstation of deze direct naar de cloudopslag verplaatsen.
In je bedrijf, instelling of school is het van groot belang dat de gegenereerde data goed bewaard wordt. Door een simpele actie kunnen bestanden voor altijd vernietigd worden. Denk aan virussen, ongewenste gasten en kleine ongelukjes met catastrofale gevolgen. Je wilt er zeker van zijn dat je bestanden in een veilige omgeving geback-upt worden en voor langere tijd goed bewaard blijven. Daxis-ICT biedt twee mogelijke oplossingen:

  • Bestanden back-up
  • Server back-up