Branches

Fysiopraktijken

Daxis-ICT is een specialist op het gebied van ICT voor fysiopraktijken. We hebben veel Fysiopraktijken als klant en daardoor weten wij wat de behoefte is van een fysiopraktijk. Door onze kennis ontzorgen wij de Fysiopraktijk. We hebben veel ervaring met Intramed, Uzi passen en Vecoza certifcaten en Parabench.

Tandartspraktijken

Tandartspraktijken hebben te maken met patiënt gegevens, opslaan van data zoals röntgen foto’s en werken met specifieke software programma’s. We hebben ervaring met Exquise, DBSWIN, Novadent en met Uzi-pas en Vecozoz certificaten. We ondersteunen en onderhouden bestaande ICT omgevingen maar hebben ook ervaring met het inrichten van ene nieuwe praktijk.

Cloud voor de Zorg: omdat je kwetsbaar/gevoelig bent

Kostenbesparing en kwaliteitsverbetering; in de zorg is men daar continu naar op zoek. Met de komst van nieuwe technologieën wordt daar steeds vaker ICT voor ingezet, bijvoorbeeld voor de behandeling van patiënten. In de toekomst zullen we meer en meer afhankelijk worden van slimme oplossingen, wat vraagt om de nodige expertise om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen.

Tegenwoordig krijgt de zorg steeds meer te maken met ICT. Alles moet digitaal opgeslagen worden waarbij beveiliging erg belangrijk is. Elke zorg instelling heeft te maken met patiënten gegevens. Specifieke software programma’s. Wij denken mee en bieden beveiligde oplossingen. We bieden diensten aan voor tandarts, fysiopraktijken, Zorg verleners bureau, zorg uitzend bureau We zeggen niets voor niets dat we u ontzorgen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Administratiekantoren

Daxis-ICT is bekend met de werkomgeving van verschillende administratiekantoren en de specifieke ICT behoeften die zij nodig hebben. Het is duidelijk dat je de computers en het netwerk nodig hebt om goed te kunnen werken. Wij nemen graag taken zoals het installeren van software updates van je over waardoor er gewoon altijd gewerkt kan worden aan de taken die voor jullie bedrijf belangrijk zijn. Daxis-ICT is dus verantwoordelijk voor de ICT-afdeling binnen jullie bedrijf, vragen kunnen gerust gesteld worden als het gaat om alles wat maar met de ICT te maken heeft. We staan garant voor de veiligheid van de gegevens en de betrouwbaarheid van het systeem omdat we kunnen spreken van een jarenlange ervaring met specifieke behoeften van administratiekantoren. Binnen ons team zijn er specialisten die het aanspreekpunt zijn voor al je vragen over de computers, servers en software

Scholen

Daxis-ICT maakt het als betrokken onderwijspartner mogelijk om binnen het onderwijs goed en zonder problemen te kunnen werken, we verzorgen het beheer en onderhoud binnen de instelling. Een groot deel van het beheer van de servers en netwerken wordt door ons op afstand uitgevoerd, het onderhoud wordt door onze systeembeheerders uitgevoerd die bekend is met jou ICT omgeving. Daxis-ICT realiseert betrouwbare en veilige oplossingen die ervoor zorgen dat het personeel zorgeloos zijn werk kan doen.

Geïnteresseerd in wat Daxis-ICT voor jou onderwijsinstelling kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij willen ervoor zxorgen dat jou onderwijsinstelling zich bezig kan houden met alles wat voor het onderwijs belangrijk is, wij zorgen achter de schermen voor de rest!