Diensten

Kennis en kunde

Kennis en kunde voor Systeembeheer is essentieel. Daxis-ICT heeft jarenlange ervaring in de ICT en heeft daardoor veel kennis opgedaan. Systemen die wij beheren betreffen hoofdzakelijk servers die op Microsoft draaien. Of het nu gaat om Windows 2008R2 , 2012 of 2016, Wij beheren het allemaal.

Tegenwoordig worden veel servers gevirtualiseerd d.m.v. Vmware of Hyper-V. Wij hebben veel ervaring met virtualisatie en kunnen daarbij ook ondersteuning geven en beheren. Bij sommige bedrijven wordt gebruik gemaakt van open source zoals Linux. Wij hebben in het verleden Linux ingezet bij bedrijven dus mocht je Linux gebruiken dan kunnen wij het beheer van je overnemen.

Werkplekbeheer

Een goede werkplekbeheer is erg belangrijk om je werk goed te kunnen doen. Dat geldt niet alleen voor de omgeving waarin je werkt maar uiteraard ook voor de pc of laptop. Wij zorgen voor een stabiel ICT systeem waar je op kunt vertrouwen. Wij zullen zorg dragen dat de werkplek de laatste servicepack en patches heeft. Ook is het belangrijk dat de virusscanner up to date is en uiteraard houden wij dat in de gaten.

Remote beheer

Met remote beheer beheren wij de ICT omgeving op afstand. Mocht je bijvoorbeeld snel hulp nodig hebben omdat je een storing hebt dan kunnen wij je direct helpen. Ook is het mogelijk om remote ICT beheer regulier af te spreken. Een groot voordeel is dat er gewoon door gewerkt kan worden terwijl wij het beheer doen. Ook zijn de kosten qua remote beheer een stuk lager dan voor onsite beheer.

Onsite beheer

Met Onsite beheer komen wij op vaste dagen/tijden bij je langs om beheer te doen. Dit kan ook op reguliere basis gebeuren. Uiteraard is het ook mogelijk dat we pas onsite komen wanneer je dat wilt.
Wij kunnen hardware en software tegen scherpe prijzen leveren, dit kunnen wij doen doordat wij met verschillende leveranciers werken. Wij bieden bijvoorbeeld HP servers aan voor scherpe prijzen en leveren uiteraard advies. Daardoor weet je dat het juiste hardware of software geleverd wordt dat voldoet aan alle wensen.

Daxis-ICT levert niet alleen hardware en software maar wij kunnen het ook voor je installeren. Je kunt bij ons terecht voor het upgraden van bestaande omgevingen, wij hebben veel ervaring in migratietrajecten. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een compleet nieuwe omgeving. In het verleden werd bij het MKB veel gebruikt gemaakt van SBS (Small Business Server). Deze wordt door Microsoft niet meer geleverd. Daarvoor in de plaats is er Windows server Essentials.

Daxis-ICT heeft inmiddels veel Windows Essentials servers geinstalleerd en heeft dus veel ervaring in dit pakket.

Cloud Desktop

Met Cloud Desktop beschik je altijd en overal over een veilige werkplek. Voor een vast bedrag per maand heb je via een beveiligde login onbeperkt toegang tot je complete digitale werkomgeving, inclusief Internet Explorer, Outlook, Microsoft Office, Wordpad, Notepad, CutePDF en Google Chrome, lokaal printen en 10 GB dataopslag.

 • Aan te vullen met eigen en Office-applicaties
 • Altijd voorzien van de laatste updates
 • 24/7 actieve ondersteuning, monitoring en beheer
Ook aan de slag met je eigen desktop in de Cloud? Neem dan contact op en we regelen het meteen!

Cloud Server

Cloud Servers zijn flexibele, virtuele servers die je voor allerlei computeroplossingen en applicaties kunt inzetten. Wij hebben daarvoor onze eigen, veilige serveromgeving en werken daarnaast ook met Azure Cloud. Je betaalt bij ons altijd periodiek en alleen voor de capaciteit die je gebruikt (pay-for-what-you-use). Onze virtuele servers zijn standaard uitgerust met de volgende functionaliteiten:

 • Windows licentie
 • OS disk van 60GB
 • Directe toegang vanuit een Microsoft Azure portaal
Meer weten over servers in de Cloud? Wij hebben het antwoord op al je vragen, dus stel ze gerust.

Cloud Back-up

Alle informatie die je digitaal opslaat wil je wel veilig onderbrengen. Afhankelijk van wat je met je opslag voor ogen hebt, kun je bij ons kiezen uit twee verschillende opties:

 • Microsoft Azure: wanneer je wilt dat je data op minimaal drie verschillende plekken wordt bewaard. In Nederland staan de dataservers van Microsoft o.a. in Amsterdam en Middenmeer
 • Storage van Cloud voor Bedrijven: zowel dedicated storage voor snelle productie en regulier gebruik als bulkopslag voor weinig gebruikte data. Je kunt dus zelf je eigen optimale mix creëren tussen snelheid en economisch voordeel.
Wat voor jouw organisatie de beste optie is? Daar helpen we je graag bij, dus trek gerust aan de bel.

Cloud Security

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van de cloud en wagen de overstap naar een virtuele werkomgeving. Maar alleen onder de voorwaarde dat die gegarandeerd veilig is, waar en wanneer je ook inlogt. Daarom houden we bij Cloud voor Bedrijven alle servers strikt gescheiden. Zodat alles wat je deelt alleen in je eigen cloud terecht komt en niet bij andere organisaties. Natuurlijk hebben we daar bovenop (samen met Microsoft) nog een heel pakket aan extra beveiligingsmaatregelen waarmee je voor 99,9% verzekerd bent van virtuele veiligheid en beschikbaarheid:

 • Data optimaal beveiligd in de cloud
 • Standaard virusscanner op iedere Cloud Desktop, en altijd up-to-date
 • Non-stop monitoring en support
Werken in een virtuele omgeving is veel minder eng dan het lijkt en absoluut betrouwbaar. Zeker bij ons, je bent altijd welkom om daar een keer vrijblijvend over te sparren. Doen!
Daxis-ICT lever je de telefoondienst vanuit de Cloud. In de Daxis-ICT Cloud staat een telefooncentrale met zeer uitgebreide mogelijkheden. Hierdoor is deze oplossing zeer geschikt van kleinschalige oplossingen tot honderden telefoons. Door gebruik te maken van de Didax Cloud centrale heb je een professionele telefooncentrale met alle denkbare functies in huis. De centrale heeft geen beperkingen zoals de oude centrale dat heeft. Onbeperkt aantal gebruikers, telefoons, belgroepen, wachtrijen enz enz. Voor de Didax Cloud centrale heb je een internetverbinding nodig. De Didax Cloud centrale is overal te gebruiken mits je een Internetverbinding hebt. Om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de Daxis telefooncentrale bieden wij twee abonnementen aan:

 • Basic telefonie
 • Advanced telefonie
Deze abonnementen kunnen door elkaar gebruikt worden in dezelfde centrale. je betaalt hierdoor NOOIT teveel! Deze abonnementen kunnen door elkaar gebruikt worden in dezelfde centrale. U betaalt hierdoor NOOIT teveel! Hieronder treft u de mogelijkheden aan van de Didax Cloud centrale.

Bellen

De minimale dienst die geleverd wordt is bellen en gebeld worden.

Eigen extern nummer

Elke gebruiker krijgt een extern nummer toegewezen. Hierdoor is de gebruiker altijd direct bereikbaar.

Doorschakelen

Hierdoor bent u in staat bij een binnengekomen gesprek deze door te schakelen naar een andere telefoon binnen de centrale.

Omleidingen

Omleidingen zijn regels die bepalen hoe oproepen afhankelijk van tijdspatronen en condities worden afgehandeld. De mogelijke condities zijn: afwezig, niet storen, nummer bezet, telefoon wordt niet opgenomen. Oproepen kunnen ook onvoorwaardelijk doorgeschakeld worden.

Groepen

Hierdoor worden gebruikers aan groepen gekoppeld, waardoor bijvoorbeeld een binnenkomend gesprek bij alle leden van de groep overgaat.

Voicemail

De gebruiker heeft de mogelijkheid om bij afwezigheid de beller een gesproken bericht achter te laten. Wanneer dat kan is in te stellen door de omleidingen.
In je bedrijf, instelling of school is het van groot belang dat de gegenereerde data goed bewaard wordt. Door een simpele actie kunnen bestanden voor altijd vernietigd worden. Denk aan virussen, ongewenste gasten en kleine ongelukjes met catastrofale gevolgen. Je wilt er zeker van zijn dat je bestanden in een veilige omgeving geback-upt worden en voor langere tijd goed bewaard blijven. Daxis-ICT biedt twee mogelijke oplossingen:

 • Bestanden back-up
 • Server back-up

Bestanden back-up

Bestanden back-up Bestanden back-up is een webbased oplossing waarmee je op een eenvoudige manier je bestanden op een veilige manier kunt opslaan in het datacenter van Daxis-ICT. Er wordt een software pakket geïnstalleerd op het platform waarvan de bestanden moeten worden geback-upt. De bestanden worden op een veilige manier over het Internet in ons datacenter opgeslagen.

Server back-up

Veeam vormt dat basis van het Server back-up systeem. Veeam maakt een volledige back-up van je virtuele server op locatie en kan deze back-uppen op een lokaal opslagstation of deze direct naar de cloudopslag verplaatsen.

Zakelijke ADSL

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren Zakelijke ADSL met bandbreedtes tot 20 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is ondermeer afhankelijk van de afstand van uw huis/ school / bedrijf tot aan de wijkcentrale.

 • Supersnelle internetverbinding tot 20 Mb/s
 • Ideaal als Fallback of back up verbinding
 • Betrouwbaar netwerk
 • Eenvoudig overstappen en snel leverbaar

VDSL

VDSL is in opkomst, ongeveer 50% van alle wijkcentrales hebben VDSL apparatuur waardoor het voor veel huizen / scholen /bedrijven al mogelijk is om VDSL aan te schaffen.

Met Zakelijke VDSL kan Daxis Web snelheden bieden die beduidend hoger zijn dan regulier DSL. Snelheden tot 50Mb zijn mogelijk. VDSL, ook wel bekend als Very High Bit-rate Digital Subscriber Line. Deze nieuwe variant van de DSL techniek wordt veelal gezien als de volgende trede op het gebied van connectiviteit.

Prijzen ADSL & VDSL(ADSL 80 MB is de VDSL dienst)

Glasvezel

Met Zakelijk glasvezel heeft u de beschikking over een supersnelle, betrouwbare internet verbinding. De glasvezel verbinding zorgt ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van cloud diensten, online crm pakketten en voip telefonie.

Glasvezel biedt de hoogste efficiency en is eenvoudig in het beheer. Met ultrasnelle glasvezel bent u voorbereid op de toekomst!

 • Schaalbaar: voor iedereen een passende oplossing.
 • Snelheden tot 500 Mbit/s up- en downloaden.
 • Mogelijkheid tot afsluiten van SLA's.
 • Vaste ip adressen mogelijk IPv4 en IPv6.
 • Onbeperkte capaciteit.
 • Meerdere diensten kostenefficiënt via 1 glasvezelverbinding.
 • Scherp geprijsd.