mobiel

Mobiel

Met de mobiele service van Daxis-ICT kun je onbeperkt bellen in Nederland, Europa en de Verenigde Staten en je hebt daarbij keuze uit 2Gb, 8 Gb of onbeperkt Gb’s. Je bent zowel binnen als buiten goed bereikbaar door een breed spectrum aan frequenties. Er is sprake van een landelijke 4G/4G+ dekking dankzij de grote hoeveelheid aan masten. De download snelheden zijn hoog tot 300Mb en uploadsnelheden tot 75 Mb. Je hebt hierdoor altijd al je zaken binnen handbereik en je kunt zonder begrenzing bellen, mailen en downloaden.

Bereikbaarheid is essentieel voor de zakelijke markt!

Mobiel bereikbaar zijn is essentieel binnen de zakelijke markt..

Waarom Daxis ICT?

Waarom Daxis ICT?

onze zekerheden

Ruim 35 jaar ervaring

Daxis-ICT verleend ict diensten aan ondernemende klanten, in een verbindende omgeving waar een benaderbare toon het gevoel geeft van werkelijk geholpen te zijn. Passie voor het werk, leveren van vakwerk!

Gekwalificeerde medewerkers

De medewerkers hebben de juiste diploma’s, kennis van zaken en groeien mee in de ontwikkeling binnen de wereld van de ICT. Wij hebben kennis van de branche, van de organisaties, de mensen en de processen. We werken duurzaam, zijn persoonlijk en flexibel.

Eigen servers in Nederlands Datacentrum

De cloud omgevingen van Daxis-ICT draaien in beveiligde datacentra in Enschede en Deventer. Ze worden door onze eigen gespecialiseerde mensen beheert. Deze datacentra zijn 24/7 bereikbaar.

Zorgvuldige testprocedures

Voordat er een dienst echt wordt afgeleverd, is het uiteraard eerst helemaal getest, allerlei procedures worden doorlopen. Wanneer de zekerheid bestaat dat het goed is, leveren we het werk af aan de klant.

Uitgebreid support

We staan voor de klant klaar, we helpen aan de telefoon en komen bij de klant wanneer dit gevraagd wordt. Ons streven is om de vragen zo snel mogelijk te behandelen en op te lossen. We zijn goed te bereiken via telefoon en email.

24/7 monitoring

24/7 monitoring wordt steeds belangrijker. Het constant bewaken van uw infrastructuur is de eerste stap om storingen of uitval te voorkomen. Wij houden alles voortdurend in de gaten bij onze beide datacentra in Deventer en Enschede.

Sluit Menu