Systeembeheer

Monitoring

Systeembeheer

Kennis en kunde voor Systeembeheer is essentieel. 

Daxis-ICT heeft jarenlange ervaring in de ICT en heeft daardoor veel kennis opgedaan. Systemen die wij beheren betreffen hoofdzakelijk servers die op Microsoft draaien. Of het nu gaat om Windows 2008R2 , 2012 of 2016, Wij beheren het allemaal. 

Tegenwoordig worden veel servers gevirtualiseerd d.m.v. Vmware of Hyper-V. Wij hebben veel ervaring met virtualisatie en kunnen daarbij ook ondersteuning geven en beheren. Bij sommige bedrijven wordt gebruik gemaakt van open source zoals Linux. Wij hebben in het verleden Linux ingezet bij bedrijven dus mocht je Linux gebruiken dan kunnen wij het beheer van je overnemen.

Het beheer uit handen geven aan Daxis-ICT..

Waarom Daxis ICT?

Waarom Daxis ICT?

onze zekerheden

Ruim 35 jaar ervaring

Daxis-ICT verleend ict diensten aan ondernemende klanten, in een verbindende omgeving waar een benaderbare toon het gevoel geeft van werkelijk geholpen te zijn. Passie voor het werk, leveren van vakwerk!

Gekwalificeerde medewerkers

De medewerkers hebben de juiste diploma’s, kennis van zaken en groeien mee in de ontwikkeling binnen de wereld van de ICT. Wij hebben kennis van de branche, van de organisaties, de mensen en de processen. We werken duurzaam, zijn persoonlijk en flexibel.

Eigen servers in Nederlands Datacentrum

De cloud omgevingen van Daxis-ICT draaien in beveiligde datacentra in Enschede en Deventer. Ze worden door onze eigen gespecialiseerde mensen beheert. Deze datacentra zijn 24/7 bereikbaar.

Zorgvuldige testprocedures

Voordat er een dienst echt wordt afgeleverd, is het uiteraard eerst helemaal getest, allerlei procedures worden doorlopen. Wanneer de zekerheid bestaat dat het goed is, leveren we het werk af aan de klant.

Uitgebreid support

We staan voor de klant klaar, we helpen aan de telefoon en komen bij de klant wanneer dit gevraagd wordt. Ons streven is om de vragen zo snel mogelijk te behandelen en op te lossen. We zijn goed te bereiken via telefoon en email.

24/7 monitoring

24/7 monitoring wordt steeds belangrijker. Het constant bewaken van uw infrastructuur is de eerste stap om storingen of uitval te voorkomen. Wij houden alles voortdurend in de gaten bij onze beide datacentra in Deventer en Enschede.

Sluit Menu