Scholen

Scholen

Daxis-ICT maakt het als betrokken onderwijspartner mogelijk om binnen het onderwijs goed en zonder problemen te kunnen werken, we verzorgen het beheer en onderhoud binnen de instelling. Een groot deel van het beheer van de servers en netwerken wordt door ons op afstand uitgevoerd, het onderhoud wordt door onze systeembeheerders uitgevoerd die bekend is met jou ICT omgeving. Daxis-ICT realiseert betrouwbare en veilige oplossingen die ervoor zorgen dat het personeel zorgeloos zijn werk kan doen.

Geïnteresseerd in wat Daxis-ICT voor jou onderwijsinstelling kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij willen ervoor zorgen dat jou onderwijsinstelling zich bezig kan houden met alles wat voor het onderwijs belangrijk is, wij zorgen achter de schermen voor de rest!

Daxis-ICT als betrokken onderwijspartner..

Waarom Daxis ICT?

Waarom Daxis ICT?

onze zekerheden

Ruim 35 jaar ervaring

Daxis-ICT verleend ict diensten aan ondernemende klanten, in een verbindende omgeving waar een benaderbare toon het gevoel geeft van werkelijk geholpen te zijn. Passie voor het werk, leveren van vakwerk!

Gekwalificeerde medewerkers

De medewerkers hebben de juiste diploma’s, kennis van zaken en groeien mee in de ontwikkeling binnen de wereld van de ICT. Wij hebben kennis van de branche, van de organisaties, de mensen en de processen. We werken duurzaam, zijn persoonlijk en flexibel.

Eigen servers in Nederlands Datacentrum

De cloud omgevingen van Daxis-ICT draaien in beveiligde datacentra in Enschede en Deventer. Ze worden door onze eigen gespecialiseerde mensen beheert. Deze datacentra zijn 24/7 bereikbaar.

Zorgvuldige testprocedures

Voordat er een dienst echt wordt afgeleverd, is het uiteraard eerst helemaal getest, allerlei procedures worden doorlopen. Wanneer de zekerheid bestaat dat het goed is, leveren we het werk af aan de klant.

Uitgebreid support

We staan voor de klant klaar, we helpen aan de telefoon en komen bij de klant wanneer dit gevraagd wordt. Ons streven is om de vragen zo snel mogelijk te behandelen en op te lossen. We zijn goed te bereiken via telefoon en email.

24/7 monitoring

24/7 monitoring wordt steeds belangrijker. Het constant bewaken van uw infrastructuur is de eerste stap om storingen of uitval te voorkomen. Wij houden alles voortdurend in de gaten bij onze beide datacentra in Deventer en Enschede.

Sluit Menu