Systeembeheer

Kennis en kunde

Kennis en kunde voor Systeembeheer is essentieel. Daxis-ICT heeft jarenlange ervaring in de ICT en heeft daardoor veel kennis opgedaan. Systemen die wij beheren betreffen hoofdzakelijk servers die op Microsoft draaien. Of het nu gaat om Windows 2008R2 , 2012 of 2016, Wij beheren het allemaal.

Tegenwoordig worden veel servers gevirtualiseerd d.m.v. Vmware of Hyper-V. Wij hebben veel ervaring met virtualisatie en kunnen daarbij ook ondersteuning geven en beheren. Bij sommige bedrijven wordt gebruik gemaakt van open source zoals Linux. Wij hebben in het verleden Linux ingezet bij bedrijven dus mocht je Linux gebruiken dan kunnen wij het beheer van je overnemen.

Werkplekbeheer

Een goede werkplekbeheer is erg belangrijk om je werk goed te kunnen doen. Dat geldt niet alleen voor de omgeving waarin je werkt maar uiteraard ook voor de pc of laptop. Wij zorgen voor een stabiel ICT systeem waar je op kunt vertrouwen. Wij zullen zorg dragen dat de werkplek de laatste servicepack en patches heeft. Ook is het belangrijk dat de virusscanner up to date is en uiteraard houden wij dat in de gaten.

Remote beheer

Met remote beheer beheren wij de ICT omgeving op afstand. Mocht je bijvoorbeeld snel hulp nodig hebben omdat je een storing hebt dan kunnen wij je direct helpen. Ook is het mogelijk om remote ICT beheer regulier af te spreken. Een groot voordeel is dat er gewoon door gewerkt kan worden terwijl wij het beheer doen. Ook zijn de kosten qua remote beheer een stuk lager dan voor onsite beheer.

Onsite beheer

Met Onsite beheer komen wij op vaste dagen/tijden bij je langs om beheer te doen. Dit kan ook op reguliere basis gebeuren. Uiteraard is het ook mogelijk dat we pas onsite komen wanneer je dat wilt.