Fysiopraktijken

Daxis-ICT is een specialist op het gebied van ICT voor fysiopraktijken. We hebben veel Fysiopraktijken als klant en daardoor weten wij wat de behoefte is van een fysiopraktijk. Door onze kennis ontzorgen wij de Fysiopraktijk. We hebben veel ervaring met Intramed, Uzi passen en Vecoza certifcaten en Parabench.

Tandartspraktijken

Tandartspraktijken hebben te maken met patiënt gegevens, opslaan van data zoals röntgen foto’s en werken met specifieke software programma’s. We hebben ervaring met Exquise, DBSWIN, Novadent en met Uzi-pas en Vecozoz certificaten. We ondersteunen en onderhouden bestaande ICT omgevingen maar hebben ook ervaring met het inrichten van ene nieuwe praktijk.

Cloud voor de Zorg: omdat je kwetsbaar/gevoelig bent

Kostenbesparing en kwaliteitsverbetering; in de zorg is men daar continu naar op zoek. Met de komst van nieuwe technologieën wordt daar steeds vaker ICT voor ingezet, bijvoorbeeld voor de behandeling van patiënten. In de toekomst zullen we meer en meer afhankelijk worden van slimme oplossingen, wat vraagt om de nodige expertise om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen.

Tegenwoordig krijgt de zorg steeds meer te maken met ICT. Alles moet digitaal opgeslagen worden waarbij beveiliging erg belangrijk is. Elke zorg instelling heeft te maken met patiënten gegevens. Specifieke software programma’s. Wij denken mee en bieden beveiligde oplossingen. We bieden diensten aan voor tandarts, fysiopraktijken, Zorg verleners bureau, zorg uitzend bureau We zeggen niets voor niets dat we u ontzorgen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op.